El Museu de Sant Cugat participarà en la tercera Nit de l'Art de la ciutat


  • Comparteix:

El recent inaugurat Museu de la Ciutat participarà a la tercera Nit de l'Art, que se celebrarà el 31 de maig. El monestir i les galeries d'art de Sant Cugat mantindran les portes obertes durant aquest tota la nit per apropar l'art als ciutadans. Els organitzadors, Espais d'Art i l'Ajuntament, esperen la visita d'unes 3.000 persones.

Els organitzadors de la Tercera Nit de l'Art estan preparant els últims detalls d'aquesta vetllada. La Nit de l'Art té l'objectiu d'apropar l'art als santcugatencs mitjançant la celebració de diverses activitats artístiques a les diferents galeries locals al llarg de tota la matinada.

Durant la nit del 31 de maig, el Museu de la Ciutat, que acaba d'inaugurar la primera fase, i les galeries seran escenari d'exposicions, espectacles musicals i aperitius amb productes gastronòmics. Josep Canals és membre d'Espais d'Art i està convençut que, enguany, la participació superarà les dues mil persones que van desfilar en les anteriors edicions:

Josep Canals

Esperem que vingui molta gent i que sigui un èxit


La novetat d'aquest any és la participació dels comerços en aquesta iniciativa, a través de la cessió dels seus aparadors als artistes locals. A més, les galeries faran un 10% de descompte a les persones que comprin una obra durant aquesta nit. La Nit de l'Art, que enguany tindrà com a Mussa de l'Art a l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga, finalitzarà a la una de la nit amb una festa a la discoteca 'La Carpa' de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.