L'editorial Cruïlla explica la història de Sant Cugat amb pictogrames


  • Comparteix:

Vista aèria de la ciutat

Vista aèria de la ciutat

L'escriptor Daniel Romaní i l'editorial Cruïlla posen aquest Nadal a la venda una història de la ciutat en format de conte amb pictogrames. Aquesta iniciativa està dedicada als més petits de la ciutat perquè coneguin de manera fàcil i agradable la tradició de Sant Cugat.

El conte forma part de la col·lecció 'Un recorregut amb pictogrames' que té per objectiu fomentar la lectura d'una manera diferent a la manera tradicional i que aquest Nadal comptarà amb edicions de diferents ciutats com la Seu d'Urgell, Girona, Barcelona, Tarragona, a més de Sant Cugat. En totes elles, es farà un recorregut per monuments i espais artístics.

L'edició santcugatenca és la història d'una persona gran que li explica a una nena com es vivia antigament al Monestir. Aquest inici serà l'excusa i el contrapunt per dibuixar també l'actual Sant Cugat. L'autor del conte, el santcugatenc Daniel Romaní, ho ha destacat en declaracions a Cugat.cat.

Daniel Romaní

Situa Sant Cugat i esmenta el Teatre-Auditori, l'ANC... Tot això serveix com a contrast de la tranquil·litat del món rural de l'època medieval.


La responsable d'edició especial de l'editorial Cruïlla, Lídia Sardà, ha afirmat a Cugat.cat que és una manera que els més petits interactuïn amb les seves famílies.

Lídia Sardà

L'objectiu és que els nens interactuïn amb les seves famílies explicant la seva història més propera.







L'edició local de la col·lecció té el suport del Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.