Arriba al Teatre-Auditori el 'Hamlet' d'Oriol Broggi


  • Comparteix:

Un 'Hamlet' humà i proper arriba avui al Teatre-Auditori de la mà del director Oriol Broggi. Julio Manrique és l'encarregat de donar vida al protagonista d'una de les obres més conegudes de Shakespeare. Durant més de tres hores, l'escenari del Teatre-Auditori serà testimoni de la tragèdia del príncep de Dinamarca a càrrec de set actors que es desdoblaran en més de 25 personatges.

Després d''El Rei Lear', el director Oriol Broggi s'embarca en una nova aventura a càrrec d'un altre gran clàssic de Shakespeare, 'Hamlet'. En menys d'un any Broggi ha portat a escena dues de les obres més conegudes del dramaturg, actor i empresari anglès. En tots dos casos, la traducció ha estat a càrrec de Joan Sellent.

L'actor santcugatenc i part del repartiment, Carles Martínez, valora l'obra.

Carles Martínez

La virtut del muntatge és explicar la història de venjança i la presentació d'un personatge modern com és Hamlet.


La proposta de Broggi apropa l'obra de Shakespeare als nostres dies amb personatges moderns i una posada en escena austera. Martínez recomana als santcugatencs que vagin a veure l'obra, tot i que assegura que aquesta no necessita presentació.

Carles Martínez

No cal fer publicitat perquè se n'ha parlat molt d'aquesta obra. Passaran tres hores fantàstiques.






El 18 de desembre serà el torn de 'Ricard II' de la mà de Carme Portacelli. Amb aquesta obra, seran dues les tragèdies de l'autor anglès que pujaran al Teatre-Auditori aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.