'Exitus' aconsegueix fer riure el públic amb un muntatge basat en la mort


  • Comparteix:

L'obra 'Exitus' aconsegueix el riure del públic, tot i desenvolupar el seu argument entorn la mort. Els espectadors han respost al muntatge, tot i que l'obra no ha aconseguit omplir aquest divendres el Teatre la Unió. L'espectacle de la companyia cerdanyolenca Titzina ha donat el tret de sortida a la temporada de tardor de l'equipament cultural.

El muntatge dels actors i directors Diego Lorca i Pako Merino ha omplert les cinc primeres files de butaques del Teatre la Unió. S'esperava una major acollida de l'obra per part del públic santcugatenc, en ser la primera funció del programa de tardor d'enguany. Tot i la poca assistència de públic, l'obra no ha deixat ningú indiferent.

Alguns dels espectadors valoren així el muntatge. Són declaracions a Cugat.cat.

Públic

Els actors treballen molt bé. Té molt mèrit el fet que només en siguin dos. Els aplaudiments reflexen que ha agradat molt l'obra.


Els dos únics actors del muntatge encarnen quatre personatges diferents: un home que busca feina, un directiu d'un laboratori farmacèutic, un advocat i un funerari, en clau de tragicomèdia. A través del tema de la mort, es relacionen les històries dels personatges de la trama.

Com és propi de l'estil de Titzina, l'obra planteja reflexions profundes al públic, alhora que aconsegueix treure un somriure als espectadors amb diàlegs escrits en clau còmica. Segons l'actor Diego Lorca, aquesta és la clau de l'èxit de les creacions de la companyia.

Diego Lorca

El públic s'emociona, riu i reflexiona.


El proper espectacle del programa per a adults del Teatre la Unió serà el muntatge musical d'en Josep Pedrals, 'Els nens eutròfics', que tindrà lloc el 23 d'aquest mes a les deu de la nit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.