Tres novetats a la cartellera local de cara al cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell de 'La huérfana'

Cartell de 'La huérfana'

'La cruda realidad', 'Yo también' i 'La huérfana' són les tres novetats als cinemes locals. Les tres pel·lícules es poden veure als Yelmo Cineplex, mentre que els Cinesa només projecten 'La cruda realidad' com a novetat.

A 'La cruda realidad', s'explica la vida d'una romàntica productora d'un programa de televisió que intenta provar les seves teories sobre relacions amoroses a partir dels reptes que li prepara un corresponsal.

'Yo también' relata la història de Daniel, un joven sevillà que és la primera persona amb síndrome de Down que obté titulació universitària. Quan comença la seva carrera laboral, estableix una relació amb una companya de feina, Laura, que s'acaba convertint en un problema quan en Daniel se n'enamora.

A 'La huérfana', una parella opta per adoptar una criatura quan perden el fill que esperaven. A mesura que avança la història, la nena no serà tan innocent com semblava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.