Joan Vergés, el poeta cantat


Temes relacionats

El Festival de Poesia de Sant Cugat homenatja Joan Vergés entre el 21 i el 25 d'aquest mes ( 6/oct/09)


  • Comparteix:

Joan Vergés durant l'entrevista amb Cugat.cat

Joan Vergés durant l'entrevista amb Cugat.cat

Els versos de Joan Vergés ompliran de poesia la nostra ciutat durant aquesta setmana en la 9a edició del Festival de Poesia de Sant Cugat. Joan Vergés és el poeta d'honor d'enguany i amb ell els santcugatencs coneixeran la seva vida més íntima. En una extensa entrevista a Cugat tv, Vergés afirma que la poesia ho és tot per a ell. Mira aquest reportatge a Cugat tv

A dos dies de donar el tret de sortida a la 9a edició del Festival de Poesia de Sant Cugat, Cugat.cat ha volgut conèixer de prop el poeta d'honor d'enguany. Vergés ha explicat en aquest reportatge que es pot veure a Cugat tv què significa per a ell un reconeixement com aquest i com ha viscut al llarg de 60 anys amb la literatura.

Vergés explica què és per a ell la poesia.

Joan Vergés

La poesia ho ha representat tot en la meva vida. És el meu món interior.



Vergés ha explicat a Cugat.cat que encara ara, amb 81 anys i quan la salut li ho permet, escriu de tant en tant alguns versos. La literatura, la medicina, la família i l'esport han estat sempre al centre de la vida d'aquest poeta, cantat per artistes com Toti Soler, Joan Manuel Serrat i Maria del Mar Bonet, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.