Ix! aprofita el Mou-te per presentar les primeres peces del seu proper treball


  • Comparteix:

El grup Ix! porta al públic santcugatenc un avanç del seu proper treball. Els sis membres de la formació vinguts de Sabadell i Cadaqués han aprofitat aquest divendres el cicle 'Mou-te tardor' per repassar el seu primer disc 'Autòmat infinit' i fer un petit tast del que serà el seu segon treball. Unes 130 persones han acompanyat el grup al Teatre la Unió.

El concert d'aquest divendres ha estat la seva darrera actuació abans de posar-se a gravar el seu segon disc. Els Ix! s'han dedicat fins ara a promocionar el seu primer treball, 'Autòmat infinit', per diversos escenaris com per exemple el programa de Buenafuente.

Els sis components de la formació comptem amb una llarga trajectòria musical. Ix!, que interpreta temes en català, és una de les bandes amb més projecció del moment al nostre país.

El cicle de concerts 'Mou-te tardor', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, seguirà el 30 d'octubre amb l'actuació de La Papada del Rocío.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.