Arriba la sisena edició del Concurs Fotogràfic Vallès Natural


  • Comparteix:

Totes les fotografies presentades al concurs seran exposades

Totes les fotografies presentades al concurs seran exposades

Els aficionats a la fotografia tenen una nova cita amb el concurs fotogràfic del Vallès Natural que enguany arriba a la sisena edició. El certamen, convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, vol donar a conèixer l'entorn natural de la comarca vallesana i sensibilitzar sobre la conservació del medi. La inscripció és gratuïta i les fotografies es poden lliurar fins el 30 de novembre.

El concurs es divideix en tres categories: paisatge, flora i fauna, i patrimoni arquitectònic i cultural. La participació és apta per a tothom i cada candidat pot presentar fins a tres fotografies.

Aquest any, i com a novetat, el vot popular juga un paper important a l'hora de decidir la fotografia de més qualitat. Aquells que vulguin escollir la instantània que més els agradi ho poden fer a la web Vallesnatural.com.

Els guanyadors s'enduran una compensació econòmica i la resta de fotografies s'exposaran a la 4a Exposició Fotogràfica Vallès Natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.