Julio Manrique: 'Hamlet és una joguina teatral amb la qual veure's un mateix'


  • Comparteix:

'Hamlet' al Teatre-Auditori

'Hamlet' al Teatre-Auditori

Un 'Hamlet' divertit i molt humà dirigit per Oriol Broggi ha recollit nombrosos aplaudiments aquest divendres al Teatre-Auditori. Els personatges de Shakespeare han arrencat riures al públic gràcies al seu caràcter distés i a la proximitat amb els espectadors. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Els santcugatencs han estat partíceps directes de la tragèdia del príncep de Dinamarca amb el trencament de la quarta pared i amb les al·lusions a la nostra ciutat. El públic ha gaudit d'un 'Hamlet' divertit i molt humà gràcies a la construcció del caràcter dels personatges. El protagonista de l'obra, Julio Manrique, explica com és el Hamlet que han volgut portar a escena.

Julio Manrique

Espero que sigui humà i directe. Hamlet és un gran mirall, una joguina teatral amb la qual veure's un mateix. S'enfronta a la seva identitat, amb la frontera entre la cordura i la bogeria.


Els assistents han coincidit a destacar el paper del protagonista. Juntament amb Julio Manrique, un Carles Martínez amb el paper de Poloni ha aconseguit arrencar el riure dels assistents. De la mateixa manera, el trio encarnat per Jordi Rico, David Vert i Manrique també ha protagonitzat alguns dels moments més divertits.

públic

Destaco l'humor a l'obra. / L'actor principal, ho fa molt bé, és molt divertit. / M'ha entusiasmat, m'ha agradat molt la direcció i la interpretació, és fabulosa.


Al llarg de tres hores un total de set actors desdoblats en 25 personatges han conduït el públic per la història d'un dels protagonistes indiscutibles del teatre. El Teatre-Auditori de Granollers serà l'escenari encarregat d'acollir la tragèdia del príncep de Dinamarca aquest diumenge. La companyia tancarà la gira al desembre al Centre Cultural Municipal de Valls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.