Àfrica Zahouli guanya per votació popular el concurs 'Tria la teva música'


  • Comparteix:

El grup Àfrica Zahouli ha estat escollit com la millor formació del concurs 'Tria la teva música ... africana'. Els ciutadans santcugatencs han estat els encarregats de triar el grup que tocarà de nou a la ciutat durant la campanya de Nadal. Fins a sis grups han participat aquest diumenge d'aquesta nova edició del concurs, organitzat per l'Ajuntament i les Joventuts Musicals, que té com a objectiu acostar el llenguatge musical a tothom.

Els carrers de Sant Cugat s'han omplert de música, aquest cop amb arrels africanes. Els principals espais de la ciutat com són la plaça d'Octavià, doctor Galtés, del Rei i de Magí Bartralot, el carrer Santiago Rusiñol i el passeig Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan han estat el particular escenari on els participants del concurs 'Tria la teva música' han intentant convèncer amb les seves millors interpretacions que són mereixedors de tornar a tocar a la ciutat.

La membre de l'organització Kim Barba explica l'objectiu d'aquest concurs.

Kim Barba

És una activitat que organitzen l'Ajuntament i les Joventuts Musicals que pretén fer arribar la música al poble de Sant Cugat i que la gent s'hi impliqui.


El president de les Joventuts Musicals, Martí Marín, valora el resultat d'aquesta nova edició.

Martí Marín

Estem contents. Creiem que era difícil, però la resposta del públic ha estat positiva.






Com no podia ser d'una altra manera, la jornada ha acabat amb música en un concert que ha reunit sobre l'escenari tots els participants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.