El ple municipal aprova el Pla de Biblioteques, que inclou l'edificació d'una de central a Mira-sol


  • Comparteix:

L'atual Biblioteca del Mil·lenari serà complementada aviat amb d'altres equipaments bibliotecaris

L'atual Biblioteca del Mil·lenari serà complementada aviat amb d'altres equipaments bibliotecaris

El ple ha donat llum verda al Pla de Biblioteques que preveu la construcció d'una Biblioteca Central a Mira-sol, més dues de barri. Aquest nou equipament, de 4.200 metres quadrats, entrarà en funcionament la tardor del 2005 i s'acompanyarà amb el reforçament de punts d'accés a tots els districtes.

Sant Cugat ha començat el compte enrere per disposar d'un nou equipament bibliotecari que solucioni els dèficits d'espai i mancances que presenta, actualment, la Biblioteca del Mil·lenari. Amb els vots a favor de totes les forces polítiques, s'ha aprovat començar el procés per disposar d'aquesta gran biblioteca que tindria bar restaurant, aules d'estudi i reunió, sales multimèdia i espais per acollir exposicions i xerrades.

La regidora de Serveis Personals Àngels Ponsa, ha explicat que la construcció de la nova Biblioteca completa un procés de millora fet en els últims anys a la Biblioteca del Mil·lenari:

Àngels Ponsa

En aquests moments ja s'està treballant en el que ha de ser la nova biblioteca central urbana


La Biblioteca Central es complementa amb una altra biblioteca, de dimensions més petites, a l'eix Vullpalleres-Coll Favà, que podria estar enllestida a l'horitzó del 2008, a més de l'actualització de la del Mil·lenari.

Els partits de l'oposició han criticat la falta de reflexes de l'equip de govern i que s'hagi hagut d'esperar tant per resoldre els dèficits que arrossega, des de fa temps, la Biblioteca del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.