'Millennium 2' i 'Toy story 3', principals estrenes cinematogràfiques del cap de setmana

Cartell de 'Millennium 2'

Cultura

Publicat el 23/oct/09 per Josep Gimeno

'Millennium 2' i 'Toy story 3' són les principals estrenes cinematogràfiques d'aquest cap de setmana. A aquestes novetats, s'hi sumen 'After' i '(500) días juntos'. Totes les pel·lícules es poden veure als Yelmo Cineplex, mentre que Cinesa només estrena 'Millennium 2'.

'Millennium 2', l'única novetat que es pot veure als dos cinemes, és la versió cinematogràfica del segon llibre de la trilogia literària d'Stieg Larsson. Dirigida per Daniel Alfredson, la pel·lícula comença amb l'assassinat de dos col·laboradors de Millennium que estaven a punt de destapar un cas de comerç sexual.

A 'Toy story 3', dues joguines, el cowboy Woody i l'home de l'espai Buzz Lightyear, han de deixar enrere les seves diferències quan, per diverses circumstàncies, s'allunyen del seu propietari. Aquesta pel·lícula es pot veure al Yelmo Cineplex en tres dimensions.

'After', d'Alberto Rodríguez, explica el retrobament de Manuel, Ana i Julio, tres amics de l'adolescència. Fregant ja els 40 anys d'edat, passen una nit d'estiu protagonitzada pel sexe, les drogues i l'alcohol com a via per fugir de la realitat de les seves vides.

'(500) días juntos', de Marc Webb, és la història de Tom, un arquitecte reconvertit en escriptor de targetes de felicitació que s'enamora de la nova secretària del seu cap.