Montserrat Abelló comparteix poemes i confidències amb Pau Sif a la Paideia


  • Comparteix:

La poetessa d'honor de la 3a edició del Festival de Poesia, Montserrat Abelló, ha posat el seu gra de sorra al certamen d'enguany amb una lectura conjunta de poemes amb l'escriptor valencià Pau Sif. La llibreria Paideia ha acollit aquest dijous la trobada sota el nom de 'Cercles que s'estenen' i ha aplegat una quinzena de persones.

Montserrat Abelló i Pau Sif han compartit poemes i confidències entre llibres i amants dels versos en la segona jornada del Festival de Poesia. La pluja no ha impedit que s'omplissin les cadires que hi havia preparades a la llibreria Paideia, que s'ha convertit un cop més en escenari del certamen durant una estona.

Abelló, ja veterana en les seves participacions al festival, destaca la qualitat d'aquesta edició.

Montserrat Abelló

Em fa molta gràcia però vinc cada any. Aquest any trobo que està molt bé.



La poetessa d'honor de la 3a edició ha explicat a Cugat.cat que està molt satisfeta ja que s'ha editat una segona edició del seu últim llibre, 'El fred íntim del silenci'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.