L'Esbart qualifica d''experiència increïble' la col·laboració amb Musiquetes per la Bressola


  • Comparteix:

El logotip del grup santcugatenc

El logotip del grup santcugatenc

L'Esbart Sant Cugat ha participat aquest dijous al vespre al concert celebrat a l'Auditori de Barcelona a favor de les escoles la Bressola. Centenars de persones han assistit a un acte que ha servit per reivindicar el català a la Catalunya Nord.

El concert va servir per 'fer un reconeixement a la tasca de la Bressola a la Catalunya Nord i per trencar fronteres del nord i del sud fent sonar les musiquetes', com va explicar el director de les escoles la Bressola, Joan Pere le Bihan.

L'Esbart Sant Cugat va participar durant el concert posant moviment a diferents músiques tocades principalment per la banda de Musiquetes per La Bressola i la Clau de Lluna d'Arenys de Munt, que van interpretar temes com 'Una mosca volava per la llum', 'Mare mareta' i 'La lluna la pruna'.

La directora de l'escola de l'Esbart, Adriana Bertran, ha fet un balanç de l'actuació. Són declaracions a Cugat.cat.

Adriana Bertran

L'espectacle va ser molt amè i el públic va respondre d'una manera increïble. Va ser tota una experiència col·laborar amb aquest projecte a l'Auditori de Barcelona.


L'acte també va comptar amb parlaments de diferents col·laboradors històrics de La Bressola que van voler agrair el suport dels tots els catalans i destacar la gran feina feta fins ara, com ara el pagament per part de l'Estat francès de les escoles La Bressola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.