L'Esbart qualifica d''experiència increïble' la col·laboració amb Musiquetes per la Bressola

El logotip del grup santcugatenc

Cultura

Publicat el 24/oct/09 per Jaume Blanche

L'Esbart Sant Cugat ha participat aquest dijous al vespre al concert celebrat a l'Auditori de Barcelona a favor de les escoles la Bressola. Centenars de persones han assistit a un acte que ha servit per reivindicar el català a la Catalunya Nord.

El concert va servir per 'fer un reconeixement a la tasca de la Bressola a la Catalunya Nord i per trencar fronteres del nord i del sud fent sonar les musiquetes', com va explicar el director de les escoles la Bressola, Joan Pere le Bihan.

L'Esbart Sant Cugat va participar durant el concert posant moviment a diferents músiques tocades principalment per la banda de Musiquetes per La Bressola i la Clau de Lluna d'Arenys de Munt, que van interpretar temes com 'Una mosca volava per la llum', 'Mare mareta' i 'La lluna la pruna'.

La directora de l'escola de l'Esbart, Adriana Bertran, ha fet un balanç de l'actuació. Són declaracions a Cugat.cat.

Adriana Bertran

L'espectacle va ser molt amè i el públic va respondre d'una manera increïble. Va ser tota una experiència col·laborar amb aquest projecte a l'Auditori de Barcelona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte també va comptar amb parlaments de diferents col·laboradors històrics de La Bressola que van voler agrair el suport dels tots els catalans i destacar la gran feina feta fins ara, com ara el pagament per part de l'Estat francès de les escoles La Bressola.