'Els nens Eutròfics' vesteixen de pop-rock la poesia de Pedrals


  • Comparteix:

'Els Nens Eutròfics d'en Josep Pedrals' en concert

'Els Nens Eutròfics d'en Josep Pedrals' en concert

'Els Nens Eutròfics d'en Josep Pedrals' aconsegueixen fer riure el públic amb gags humorístics i recitals de les seves poesies acompanyades de cançons. El muntatge, que ha aplegat prop d'una seixantena d'espectadors, forma part de la 9a edició del Festival de Poesia de Sant Cugat, que finalitza aquest diumenge. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Teatre la Unió canvia les seves fileres de butaques per taules rodones i espelmes. En aquest context han actuat aquest divendres a dos quarts d'onze de la nit la formació pop-rock 'Els Nens Eutròfics', creada pel poeta català Josep Pedrals. Segons declaracions a Cugat.cat dels components del grup, el públic va respondre molt bé.

Josep Pedrals

El públic ha respost molt bé.







La temàtica dels enèrgics temes musicals són aspectes de la vida quotidiana, sempre des d'una perspectiva pseudoeròtica. Les peces musicals són en català, tot i que hi ha cançons en pinzellades en portuguès. Els espectadors del Teatre la Unió declaren que, tot i que el muntatge s'allunya de totes les convencions, el resultat és d'una gran qualitat poètica i musical.

Elisabet Clobet

Els temes trenquen molt els tòpics.



A més, el públic ha valorat el fet que fomenta la música i cultura catalanes.

Carme Cabús

És un espectacle d'una qualitat musical i poètica excepcional.


La 9a edició del Festival de Poesia de Sant Cugat finalitza aquest diumenge i el proper espectacle del Teatre la Unió serà l'obra còmica i clown 'Las gallegas', el 4 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.