El recital 'Los Chicos del Coro' s'emporta un calorós aplaudiment del públic santcugatenc

Cultura

Publicat el 26/oct/09 per Anna Berenguer

Els petits cantaires de Saint-Marc de Lió desperten la curiositat del públic santcugatenc amb el recital 'Los Chicos del Coro'. Després del seu èxit mediàtic, els nens han portat al Teatre-Auditori les seves veus angelicals amb un repertori clàssic. El Cor Infantil de Sant Cugat ha estat l'altre protagonista de la nit compartint escenari i una cançó amb el cor francès.

Més d'una seixantena de veus infantils han omplert el Teatre-Auditori de música aquest diumenge. Els petits cantaires de l'escola de Saint-Marc de Lió han ofert un repertori que ha estat centrat en les cançons del conegut film 'Los Chicos del Coro'. El grup musical de nens també ha interpretat algunes cançons del seu nou disc 'Nos rèves'. De la seva banda, el Cor Infantil Sant Cugat ha obert el recital amb dues cançons que han estat acompanyades d'una petita coreografia.

El públic ha destacat les veus dels dos cors.

Públic

El cor de Sant Cugat encara està per fer, l'altre està més entrenat. / El cor Infantil ha sapigut fer unes dinàmiques de veu que ells no. / És molt bonic com canten.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dos cors han posat el punt i final al recital amb una cançó conjunta interpretada en francès. Un dels protagonistes del cor de Saint-Marc de Lió ha explicat a Cugat.cat l'experiència de compartir escenari amb el Cor Infantil Sant Cugat.


Jean

Cantar amb un altre cor és molt interessant. El Cor Infantil canta molt bé i són molt simpàtics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El recital 'Los Chicos del Coro' continua ara la seva gira per Catalunya.