Santi Arisa transporta el Teatre-Auditori cap a l'univers de Miquel Martí i Pol amb 'Tot és en tot'


  • Comparteix:

El muntatge 'Tot és en tot' al Teatre-Auditori

El muntatge 'Tot és en tot' al Teatre-Auditori

L'espectacle 'Tot és en tot' de Santi Arisa ha recordat el poeta Miquel Martí i Pol amb una posada en escena creativa i original. El músic català ha estat acompanyat per una vintena de membres del Jove Cor Coral·lí que han interpretat alguns dels poemes més clàssics del poeta de Roda de Ter, com 'La Fàbrica', 'Estimada Marta', o 'Tot és en tot', el títol que dóna nom al muntatge. La platea del Teatre-Auditori ha viscut amb emoció l'estrena d'aquest concert-espectacle emmarcat dins dels actes del 9è Festival de Poesia de Sant Cugat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Teatre-Auditori ha aplaudit amb força l'espectacle musical creat per Santi Arisa i basat en l'obra del poeta Miquel Martí i Pol. Arisa ha començat el concert musicant dos poemes del poeta d'honor del festival, Joan Vergés com són 'La Finestra' i 'L'angelet que puja i baixa'. Seguidament el Jove Cor Coral·lí, format per 18 veus joves d'entre 15 i 26 anys, ha omplert l'escenari per acompanyar poemes de diferents èpoques de Miquel Martí i Pol com 'La Fàbrica', 'Tot és en tot', 'Les quatre banderes', 'O bé si sembla massa', 'La pobra gent', 'Estimada Marta' o ' Punt i final'.

El músic i director del muntatge, Santi Arisa, s'ha mostrat satisfet amb l'estrena d'aquest espectacle.

Santi Arisa

Crec que tots hem sortir molt contents. Recordarem aquesta nit tota la vida.


El concert ha comptat també amb la participació de l'actriu i rapsoda Rosa Cadafalch i la banda de Santi Arisa. Els espectadors del Teatre-Auditori s'han mostrat sorpresos pel muntatge.

Públic

Molt encertat, fa falta més espectales com aquest. / Els poemes han estat molt ben versionats. / Un muntatge preciós i fresc./ Aquest espectacle es mereix un ressó més gran.




El muntatge 'Tot és en tot' es podrà veure el 8 de novembre a Manresa. Tot i així la intenció de Sant Arisa és poder portar-lo també cap a altres escenaris catalans.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Jo i les dues persones que m\\\'acompanyaven vàrem sortir avergonyits del lamentable espectacle que va oferir Santi Arisa i la corrua de gent que l\\\'acompanya en l\\\'espectacle. Només se salva l\\\'esplèndida, com sempre, Rosa Cadafalch, que sí que va saber fer arribar amb emoció i bellesa la poesia de Martí i Pol. Fins i tot, a ella, en alguns moments també se la veia incòmode amb l\\\'exhibició pirotècnica de veus i música eixordidora d\\\'Arisa, el cor i els solistes, en ocasions ratllant la cursileria. Quina escudella mal barrejada, quin guirigall, quin poc sentit del ridícul, mare de Déu!! Al final, vam sortir per cames davant l\\\'amenaça de bisos que un públic compost per pares. mares i família tota de les nenes del cor, demanava entusiàsticament. En fi, una forma ben barroera d\\\'apropiar-se del poeta de Roda amb un musical de molt baix nivell. No ens agraden els musicals, ho confessem, però si s\\\'han de fer, que sigui amb respecte pels textos i amb talent. Ambudes coses manquen en l\\\'espectacle del Santi Arisa.

Vergonya aliena. Enviat el 14/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.