La Camerata de Sant Cugat fa càsting de cantants per la Cantata de Nadal d'enguany


  • Comparteix:

'Cantata de Nadal' de l'any passat

'Cantata de Nadal' de l'any passat

Camerata Sant Cugat homenatjarà el compositor Händel amb motiu del 250è aniversari de la seva mort en un concert que tindrà lloc el 27 de desembre al Teatre-Auditori. El muntatge, anomenat 'Nits de plata', aplegarà més de 100 intèrprets de diverses corals de Sant Cugat i Barcelona a l'escenari.

La Camerata Coral de Sant Cugat, la Coral Polifònica de Tremp i els cors infantils de les escoles santcugatenques Pins del Vallès, Collserola i Fusió, juntament amb el Grup Casp de Barcelona, interpretaran cors i àries de l'obra de Händel 'Messies'. Aquest any serà la primera vegada que a Sant Cugat s'ofereix la possibilitat d'incloure cantants que no siguin membres de les formacions.

Ho explica a Cugat.cat el director de la Camerata de Sant Cugat, Xavier Baulies.

Xavier Baulies

És novetat el fet d'interpretar el 'Messies' amb participants de fora a Sant Cugat


Els participants al concert hauran d'anar a assajar a la seu del Club Muntanyec (CMSC) cada dilluns i dijous, de deu a 12 de la nit. Caldrà tenir els suficients coneixements musicals com per cantar les peces, que són complicades, segons Baulies.

Xavier Baulies

S'obrirà a la participació de gent que té una certa formació per a interpretar els cors de l'obra, que no són gens fàcils.


El programa de 'Nits de Plata' el formarà un extracte de 20 minuts de l'obra oratòria 'Messies', la qual dura gairebé dues hores. Una de les peces més conegudes que interpretaran els cantants serà el cor 'Al·leluia'. El correu de contacte amb Camerata de Sant Cugat per participar-hi és: informació@cameratasantcugat.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.