El flamenc de María Pagés i la dansa contemporània de Sidi Larbi Cherkaoui, avui al Teatre-Auditori amb 'Dunas'


  • Comparteix:

Els ballarins durant l'espectacle

Els ballarins durant l'espectacle

Els ballarins María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui mostraran avui al públic santcugatenc el seu últim espectacle conjunt, 'Dunas', a l'escenari del Teatre-Auditori. El muntatge combina la dansa contemporània, especialitat de Larbi Cherkaoui, amb el flamenc de Pagés.

L'espectacle fusiona dos llenguatges diferents: el de Larbi, ballarí de dansa contemporània guardonat com el millor coreògraf de l'any per Origine, i el de María Pagés, ballarina de flamenc i Premi Nacional de Dansa el 2002. La música original de 'Dunas' és de Szymon Brzoska i Rubén Lebaniegos. Set músics la interpretaran en directe al Teatre-Auditori.

En la roda de premsa de presentació de l'espectacle, el ballarí Sidi Larbi Cherkaoui explicava que el públic ha d'anar a veure 'Dunas' sense cap idea preconcebuda.

Sidi Larbi Cherkaoui

Estaria bé que la gent que ve a l'espectalce no assistís amb cap idea preconcebuda del que veurà.


'Dunas' arriba a Sant Cugat després de la seva estrena a Singapur i de passar pel festival Temporada Alta de Salt. La ballarina de flamenc María Pagés destaca que han pogut treballar molt bé l'espectacle abans de mostrar-lo al públic.

María Pagés

Teníem l'espectacle ben portat i ens hem envoltat de gent que entenia el muntatge i el seu procés.


L'espectacle visitarà durant el que queda d'any i al llarg del 2010 altres ciutats com Roma, Lió, Madrid i Rabat, entre d'altres.

'Dunas', que té una durada aproximada d'una hora i mitja, començarà a les deu de la nit. Tres hores abans, s'oferirà un assaig del muntatge obert al públic. El preu de l'entrada per veure l'espectacle és de 36 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.