El públic del Teatre-Auditori es posa dempeus per aplaudir 'Dunas'


  • Comparteix:

María Pagés i Cherkaoui en un moment de l'espectacle

María Pagés i Cherkaoui en un moment de l'espectacle

La simbiosi creada entre els ballarins María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui i l'energia despresa a l'escenari han contagiat el públic del Teatre-Auditori, que s'ha posat dempeus per donar un merescut aplaudiment a l'espectacle 'Dunas'. El muntatge, en contínua transformació, ha fet un viatge per les arrels flamenques i àrabs a través d'un únic llenguatge, el de la dansa. La bellesa de les imatges suscitades a partir del joc amb un vel que imitava la sorra del desert i la qualitat dels moviments arrelats a la terra dels dos ballarins han estat un dels principals punts forts de l'espectacle. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Després de l'estrena mundial a Singapur i de passar pel Temporada Alta amb èxit de públic i crítica, 'Dunas' ha aterrat a Sant Cugat aquest divendres per mostrar un muntatge molt ben travat que ha aconseguit aixecar de les butaques gairebé tot el públic del Teatre-Auditori. L'espectacle ha viatjat mitjançant el ball i la música a les arrels mediterrànies creant una simbiosi perfecta entre els dos ballarins.

La ballarina María Pagés ha explicat a Cugat.cat la sensació al pujar sobre l'escenari amb 'Dunas'.

María Pagés

Hi ha una harmonia total a 'Dunas'. Som com les dunes que estan en constant transformació per desaparèixer finalment.


La música en directe d'origen flamenc i àrab ha acabat de donar vida a un diàleg que ha comptat amb una posada en escena que convidava a pensar en les dunes del desert. La il·luminació i el joc amb una pantalla on Cherkaoui dibuixava en directe han reforçat aquesta idea de contínua transformació. El públic ha coincidit en destacar el còctel format per les dues figures de la dansa.

Públic

Té moments molt tendres. / L'espectacle està molt bé, el públic s'ha aixecat de les butaques. Els dos són grans ballarins, ella de flamenc i ell de dansa contemporània. /M'ha encantat.



Després de passar per Sant Cugat, Madrid serà la ciutat encarregada d'acollir 'Dunas' dins el 'Festival de Otoño'. L'espectacle tancarà la seva gira mundial el juliol del 2010 amb el 'Festival Grec de Barcelona'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.