Nou servei de préstec a la Biblioteca Vall d'Or de Valldoreix


  • Comparteix:

Biblioteca Vall d'Or de Valdoreix

Biblioteca Vall d'Or de Valdoreix

Els valldoreixens disposen d'un nou servei de préstec a la Biblioteca Vall d'Or. Aquells usuaris que també siguin socis de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, poden demanar des de Valldoreix els llibres de qualsevol centre del conjunt de biblioteques. Una altra de les novetats de cara al nou curs ha estat l'ampliació de l'oferta de grups de lectura amb una proposta en anglès i una altra en francès.

La Biblioteca Vall d'Or oferta des de les seves instal·lacions l'accés a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Els usuaris que vulguin fer ús del servei només han de buscar el document que volen agafar en préstec i lliurar el seu codi a la biblioteca valldoreixenca.

L'oferta de grups de lectura també s'ha ampliat per aquest nou curs amb un grup d'anglès i un altre de francès. L'activitat, que es pot fer en català, castellà, anglès, alemany i francès, té lloc un dilluns al mes i la inscripció és oberta i gratuïta.

Els més petits també tenen el seu espai a la biblioteca Vall d'Or. El segon dijous de cada mes poden gaudir de l'activitat 'Expliquem contes!', un espai que tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda i que comptarà amb un narrador especialitzat en relats infantils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.