Els alumnes del Campus Rock estrenen les seves creacions inèdites en un concert de cloenda


  • Comparteix:

La vintena d'alumnes del Campus Rock d'enguany demostren sobre l'escenari el treball realitzat durant quatre dies d'estada. Amb 11 cançons, tres d'elles creacions pròpies, els participants han aconseguit aplegar aquest diumenge una setantena de persones en un concert conjunt a la plaça del Rei per posar en pràctica tot allò que han après amb professors de renom. En aquesta ocasió, el Campus Rock ha tingut més presència santcugatenca que mai, amb 17 participants de la ciutat.

El concert de cloenda del Campus Rock d'enguany ha aplegat molts estils, seguint la línia d'aquesta proposta que pretén donar experiència i aprenentatge als participants. El rock, el pop i els clàssics han tingut cabuda en aquesta nova edició, així com la barreja de tots ells.

La regidora de Joventut, Esther Salat, fa aquest balanç del campus.

Esther Salat

Com sempre una valoració molt positiva. Pels joves és tot un luxe, aprenen coses que a aquestes estrelles els hi ha costat molts anys d'experiència.



Aquesta nova edició del campus ha destacat per l'alta participació de joves santcugatencs. Salat explica a què ho atribueix.

Esther Salat

Entenem que és el boca-orella. És un luxe tenir a la ciutat tants joves que han estudiat música i tenen un grup.




Durant quatre dies, els joves músics han pogut realitzar diversos 'combos' i millorar les seves creacions de la mà de professionals experimentats en el món de la música. Enguany, els professors convidats han estat Ernesto Briceño i Pemi Rovirosa de Lax'n'Busto.

Com sempre una valoració molt positiva. Pels joves és tot un luxe, aprenen coses que a aquestes estrelles els hi ha costat molts anys d'experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.