El grup de Zimbabwe Mookomba passa una setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

El grup Mokoomba / font: Joventuts Musicals

El grup Mokoomba / font: Joventuts Musicals

El grup musical de Zimbabwe Mookomba és a Sant Cugat on oferirà tallers a les escoles de la ciutat i actuarà dissabte als actes de la Festa de Tardor. Mookomba són els guanyadors del Music Crossroads International Festival on competeixen bandes de Zimbabwe, Tanzània, Zàmbia, Malawi i Moçambic. La iniciativa, organitzada per Joventuts Musicals, també proposa una taula rodona aquest divendres per conèixer la realitat del país africà.

Els sis components de la banda, que s'allotgen aquests dies a llars santcugatenques, visitaran diverses escoles de la ciutat on mostraran la seva música i explicaran les seves experiències. És la cinquena vegada que Joventuts Musicals porta al guanyador d'aquest festival africà a la ciutat.

El president de l'entitat musical, Martí Marín, destaca la qualitat d'aquests músics i l'experiència que poden aportar a la ciutat.

Martí Marín

Aquets nois aprenen a tocar en condicions molt difícils. Els joves de Sant Cugat podran veure com tot i això ells han fet molta música.


Els Mookomba oferiran dos concerts a la ciutat. Un dissabte a les nou del vespre a la plaça del Rei, gratuït i obert a tothom. L'altre recital serà un acústic a Cugat.cat que es podrà veure a través del programa 'Desendolla't' de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.