Sant Cugat i la ciutat piamontesa d'Alba estableixen relacions per un futur agermanament


  • Comparteix:

La delegació de la ciutat italiana d'Alba davant del Monestir

La delegació de la ciutat italiana d'Alba davant del Monestir

L'Ajuntament estudia la possibilitat d'agermanar Sant Cugat amb la ciutat italiana d'Alba. Aquesta iniciativa coincideix amb la visita que estan realitzant aquest dies a la ciutat una delegació d'aquest municipi del Piamont. Alguns dels visitants van arribar ahir a peu, procedents d'Alba, després d'una cursa de relleus que ha durat 4 dies.

Una delegació de l'Ajuntament d'Alba visita aquests dies Sant Cugat amb l'objectiu d'estrènyer lligams de cara a un futur agermanament entre les dues ciutats. Aquest no és el primer contacte que mantenen els dos municipis, ja que els banderers d'Alba van actuar a Sant Cugat amb motiu de la celebració de la Fira Medieval. La bona sintonia entre els santcugatencs i els italians va portar a l'Ajuntament a visitar a l'octubre aquesta ciutat del nord d'Itàlia. Segons l'alcalde Lluís Recoder, la relació establerta té molt de futur:

Lluís Recoder

Fem un prometatge, ens estem coneixent, comencem a fer coses conjuntament i lògicament aquest procés, que de moment és molt satisfactori per les dues ciutats, ha de conduir en aquest agermanament


L'alcalde va rebre ahir a l'Ajuntament la delegació del consistori albenc, encapçalada pel seu alcalde, Giussepe Rossetto. Després de l'intercanvi d'obsequis, l'alcalde italià va expressar el seu agraïment amb les següents paraules:

Giuseppe Rossetto

Desprès d'un viatge molt llarg ens trobem aquí a Sant Cugat com a casa nostra


La visita de la delegació va continuar fins a la plaça d'Octavià, punt d'arribada de la cursa de relleus que 100 atletes albencs van iniciar diumenge passat a Alba. Malgrat que els italians marxen diumenge, les dues ciutats 'amigues' van realitzar ahir un sopar de germanor als Jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.