Joan Pera i Llol Bertran porten 'El joc dels idiotes' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Joan Pera i Llol Bertran pugen a l'escenari del Teatre-Auditori per protagonitzar 'El joc dels idiotes', una obra teatral escrita per Francis Veber. Es tracta d'una comèdia d'embolics on Joan Pera es fa passar per l'amant de la jove model Elena per encobrir a un famós empresari. El teló s'aixecarà aquest diumenge a partir de les set de la tarda amb les entrades estan exhaurides.

Pablo, un famós empresari, és caçat per un paparazzi en una situació compromesa. Per evitar l'escàndol i salvar el seu matrimoni amb una dona molt rica, Lloll Bertran, s'ajudarà d'un cambrer, Joan Pera, que simularà ser l'amant de la model. Es tracta d'una versió de Marc Rosich sobre un text original de Francis Veber.

L'actor Joan Pera considera que és una de les millors ofertes actuals en el món del teatre. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Pera

És la comèdia més divertida que he fet mai. Amb la Lloll m'hi entenc molt bé. Una de les millors ofertes lúdiques actuals.



La funció, de dues hores i un quart de durada, arrencarà a les set de la tarda al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.