Meryl Streep arriba a la cartellera local amb la comèdia 'Julie & Julia'


  • Comparteix:

Cartell de 'Julie y Julia'

Cartell de 'Julie y Julia'

La comèdia romàntica 'Julie & Julia' amb Meryl Streep i Amy Adams aterra als dos complexos de cinema locals aquest cap de setmana. D'altra banda, Yelmo Cineplex també estrena el thriller espanyol dirigit per Daniel Monzón 'Celda 211'. La cinta de terror 'The Box', amb Cameron Díaz, i el film d'intriga 'Pandorum', amb Dennis Quaid, completen la cartellera local.

'Julie & Julia' és l'adaptació d'un llibre de Julie Powell que narra la història d'una secretaria frustrada que s'embarca en una recerca que la portarà a cuinar més de 500 receptes mentre narra les seves experiències en un blog. El film, dirigit per Nora Ephron, es pot veure als cinemes Cinesa i al Yelmo Cineplex.

'Celda 211' és el nou thriller espanyol que arriba de la mà de Daniel Monzón. Basada en la novel·la de Francisco Pérez Gandul, explica la història d'un funcionari que comença a treballar en una presó sevillana el mateix dia que es produeix un motí. Alberto Ammann, Luis Tosar, Antonio Resines i Carlos Bardem donen vida a la cinta de Monzón, que es pot veure al Yelmo.

El mateix complex ofereix 'The Box', un film de terror de Richard Kelly que posa Cameron Díaz en el paper d'un personatge que s'allunya de les figures còmiques que acostuma a encarnar. James Marsden és la parella cinematogràfica de Díaz en aquesta narració angoixant en què la protagonista rep una caixa amb un botó que la posa en una situació compromesa.

Finalment, a les mateixes sales es pot veure l'alemanya 'Pandorum' de Christian Alvart amb Dennis Quaid i Ben Foster, una cinta de terror en què els dos actors es desperten en una nau especial sense recordar res de la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.