El Grup Mediterrània enceta els actes de commemoració del seu 15è aniversari a la Festa de Tardor


Temes relacionats

Activitats de germanor pels 15 anys del grup Mediterrània (28/oct/09)


  • Comparteix:

Actuació de l'escola de dansa del Grup Mediterrània a la Festa de Tardor

Actuació de l'escola de dansa del Grup Mediterrània a la Festa de Tardor

Les danses tradicionals interpretades pels infants del grup Mediterrània han servit de preàmbul de cara al plat fort que l'entitat ha preparat per aquest diumenge. La representació del Ball de Gitanes, que comptarà amb la participació d'exmembres de la formació, servirà per cloure els actes de la 34a Festa de Tardor. Aquesta actuació donarà també el tret de sortida a les activitats de commemoració del 15è aniversari del Grup Mediterrània de la Unió.

L'escola de dansa del grup Mediterrània ha ballat cançons tradicionals com 'Els soldats vénen de França', 'El xiriminimi' i 'Parado de Valldemosa'. Els 18 integrants del grup de dansa infantil han fet la primera actuació de la temporada amb la qual han debutat set nens i nenes de l'entitat.

Una de les directores del Grup Mediterrània, Marta Canas, explica perquè aquesta actuació és tan emocionant pels nens i nenes participants.

Marta Canas

Pels nens és una de les actuacions més importants perquè és la primera representació del curs i és on debuten les incorporacions.


El Grup Mediterrània també ha destacat la importància de la Festa de Tardor com a activitat de les entitats per excel·lència. Canas subratlla que l'arrelament que tenen en el teixit cultural de la ciutat és el principal motiu pel qual afronten sempre amb tantes ganes aquesta actuació.

Marta Canas

La Festa de Tardor és la festa de les entitats per excel·lència. Som una entitat molt arrelada a Sant Cugat i per això participem amb moltes ganes.


Amb l'actuació a la Festa de Tardor, el grup de dansa tradicional ha encetat les activitats de celebració dels 15 anys d' història. Una taula rodona que incorporarà un documental commemoratiu al coreògraf Salvador Melo i una exposició de la història del grup on es mostrarà el vestuari i altres objectes que utilitzen en les danses són altres propostes que tenen sobre la taula de cara a la primavera. Altres projectes que encara estan per definir són la Festa Infantil, l'actuació en el Patrimoni Viu 2010 i un intercanvi amb un grup de dansa tradicional de Mallorca.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.