Els camises verdes consoliden els castells de 7 de gamma alta en la 13a Diada


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han fet una actuació impecable en la seva 13a Diada descarregant el 3 de 7 aixecat per sota, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Amb el repte de consolidar els castells de 7 ja assolit, els camises verdes han descarregat per primera vegada a la història dos pilars de cinc simultanis aixecats per sota. En l'última ronda de pilars, que han fet alhora els santcugatencs i els Castellers de Sants i de Gràcia, les colles han desplegat pancartes que recordaven la Consulta sobre la independència del proper 13 de desembre.

Tot i que semblava possible intentar el 4 de 8, el cap de colla de l'entitat local, Èric Bellmunt, ha assegurat que ja han complert els objectius de la temporada assolint els castells de 7 de gamma alta.

El cap de colla dels camises verdes, Èric Bellmunt, es mostra satisfet amb l'actuació d'aquest diumenge.

Èric Bellmunt

Molt positiva perquè hem acabat la temporada amb els castells de 7 de gamma alta consolidats.



El president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanova, fa una radiografia de l'estat de la colla i exposa les principals necessitats que presenta l'entitat de cara l'any vinent.

Santi Casanova

La Diada ha anat molt bé i finalitzem una temporada en la qual hem assolit els objectius. Ha entrat gent nova però per fer castells més importants encara en necessitem més.




Els Castellers finalitzaran la temporada el proper diumenge 15 de novembre, per la Diada de la Vil·la de Gràcia. De cara a la temporada vinent, el cap de colla local, Èric Bellmunt, ha marcat el repte d'assolir la torre de 7 i el 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.