La Casa de Cultura inicia les activitats musicals


  • Comparteix:

L'artista santcugatenca Anna Luna és una de les cantants que participarà en aquestes activitats

L'artista santcugatenca Anna Luna és una de les cantants que participarà en aquestes activitats

La música centrarà les activitats de la Casa de Cultura des d'aquest divendres i fins a finals d'any. El gospel, el jazz i els ritmes brasilers seran els protagonistes de les activitats musicals organitzades per diferents entitats santcugatenques.

Les activitats musicals de l'equipament municipal començaran aquest divendres a les deu amb una jam de música brasilera. Joventuts Musicals serà l'encarregada de donar el tret de sortida i ho farà amb un trio de veu, guitarra i bateria format per la santcugatenca Anna Luna, Danilo Pinheiro i Roberto Faenzi.

Una de les coordinadores de la iniciativa, Anna Fe, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Anna Fe

La idea és que la Casa de Cultura comenci a programar de manera estable en diferents àmbits.


El cap de setmana musical continuarà dissabte amb un taller de gospel a càrrec del professor i director del Cor Gospel Sant Cugat, Erwyn Seerutton. Des de les deu del matí fins a dos quarts de dues del migdia els assistents podran participar d'un taller teòric i pràctic per introduir-se a aquest estil musical de forma dinàmica i divertida i on podran experimentar la seva emoció i expressivitat.

Seerutton ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu d'aquest taller musical.

Erwyn Seerutton

La idea és fer una explicació perquè la gent entengui d'on ve el gospel. És com un curs d'iniciació.


La setmana vinent començarà el cicle jazzístic. Primer, l'últim divendres de novembre amb la jam de Be Bop amb el bateria Santi Colomer, el guitarrista Nico Sánchez i el contrabaixista Nuno Gómez. La música pararà una setmana i tornarà amb força el divendres 11 de desembre amb la jam de jazz amb el contrabaix Marko Lohikari, el bateria Ramon Ángel i el guitarrista Vicens Solsona.

Dues setmanes abans d'acabar l'any, el divendres 18 de desembre, serà el torn del jazz més llatí amb la jam de 'latin jazz'. Joventuts Musicals portarà per aquesta ocasió el pianista Félix Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.