L'Escola de Música organitza un concert benèfic per a recaptar fons pel programa 'compte piano'


Temes relacionats

La Fundació Victòria dels Àngels busca diners per comprar el piano de la soprano, posat a la venda pel seu fill ( 4/jun/09)


  • Comparteix:

La Fundació Victòria dels Àngels vol comprar el piano de la soprano

La Fundació Victòria dels Àngels vol comprar el piano de la soprano

L'Escola de Música organitza diumenge de la setmana vinent el concert de Santa Cecília, els fons del qual es destinaran a la Fundació Victòria dels Àngels. El concert comptarà amb l'actuació dels professors de l'escola que conformaran un conjunt de cambra, dirigit per Carles Miró.

L'Aula Magna de l'Escola de Música acollirà a les vuit del vespre un concert benèfic per recaptar fons pel programa 'Compte piano'. Aquest programa té l'objectiu d'aconseguir finançament per comprar el piano Steinway, propietat del fill de Victòria dels Àngels, que té necessitat de vendre'l. Ho explica el director de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Joan Josep Gutiérrez, a Cugat.cat.

Joan Josep Gutiérrez

La fundació vol comprar el piano perquè aquest no marxi de Sant Cugat.


Així, la Fundació vol comprar-lo per qüestions sentimentals i per protegir el llegat de la soprano. El piano està taxat oficialment en 50.000 euros, quantitat a la qual es vol arribar amb el concert i amb les donacions dels santcugatencs.

Per al concert de diumenge es farà servir el mateix piano Steinway de Victòria dels Àngels per interpretar obres dels compositors Gustav Mahler i Samuel Barber entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.