El món del clown envaeix la UREF gràcies a La Chancha Floresta


  • Comparteix:

El cuiner Papanata, protagonista de l'espectacle de La Chancha Floresta

El cuiner Papanata, protagonista de l'espectacle de La Chancha Floresta

La UREF s'ha vestit de pallasso aquest diumenge. La responsable ha estat l'associació cultural La Chancha Floresta, que un cop més ha omplert l'equipament de famílies amb l'objectiu d'apropar l'oci al districte i educar els més menuts en la cultura artística. Més d'un centenar de nens han participat a la proposta, que ha comptat amb tres sessions.

Sota el nom de '3 diumenges, 3 pallass@s', el grup La Chanca Floresta ha culminat aquest diumenge la tercera de les seves tres propostes centrades en el món del clown. Aquest cop ha estat el torn del mestre cuiner Papanata, que ha ofert una classe magistral de disfresses, música i galetes somiadores per a tota la família.

La membre del grup i productora executiva, Laura Jorquera, explica l'objectiu d'aquest cicle de pallassos.

Laura Jorquera

Busquem que la gent s'ho passi bé i educar en la cultura artística. Busquem també la participació dels pares.









Aquesta ha estat la sisena vegada que el grup actua a la Floresta. L'associació cultural, que acaba de celebrar el seu primer aniversari, ja pensa en propers projectes per apropar l'oci. Ho explica Jorquera.

Laura Jorquera

És un festival d'arts escèniques al carrer que es farà al carrer, però necessitem una subvenció.




La Chancha Floresta compta amb quatre membres fixos que col·laboren amb diferents actors i artistes per organitzar els seus espectacles i tallers. L'objectiu de l'associació santcugatenca és oferir esdeveniments d'oci per a diferents públics i descentralitzar-los dels principals pols culturals com Barcelona. Tot i que en aquest primer any d'existència les seves propostes s'han centrat principalment a la Floresta, La Chancha Floresta també vol recórrer altres poblacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.