L'Àrtic 2009 comença aquest dissabte amb canvis d'última hora


  • Comparteix:

La funció 'El cumpleaños' que tindrà lloc a l'Àrtic d'enguany

La funció 'El cumpleaños' que tindrà lloc a l'Àrtic d'enguany

El cicle d'espectacles Àrtic 2009, que organitza el Teatre la Unió cada any, comença aquest dissabte i es repartirà entre El Siglo, Mercantic i la Sala Clavé de la Unió. Per problemes tècnics del teatre, el cicle comença amb retard i redueix el nombre d'espectacles a la meitat. La darrera funció tindrà lloc diumenge de la setmana vinent al Casal de Joves TorreBlanca. Les actuacions mostraran noves tendències teatrals i de dansa.

Dels cinc espectacles que presentava el programa original de l'Àrtic 2009, es passa a tres a causa de motius tècnics. Tot i que no ha volgut fer declaracions, el director i creador del cicle, Cristian Treceño, ha afirmat que el retall es deu a qüestions tècniques i per problemes amb una de les companyies que actuaven.

Sota el nom de 'Noves tendències', l'Àrtic d'enguany presentarà tres actuacions a Mercantic de nou a deu de la nit de dissabte i tres representacions més a la Sala Clavé del Teatre la Unió diumenge a dos quarts de set del vespre. El preu d'ambdós muntatges serà de sis euros.

'El cumpleaños' de Carolina Carrón, 'Charles, Mireia i els altres' de Mireia de Querol i 'Lo que es' de Iris Heitzinger seran les protagonistes de la primera jornada del cicle aquest dissabte. Diumenge agafaran el relleu les peces 'Això no és un simulacre' de Victòria Macarte, 'Aspirina' de Quim Pujol i 'Microficciones' de Masu Fajardo.

La tercera i última jornada tindrà lloc el diumenge 29 de novembre a dos quarts d'una del migdia. El cicle es clourà amb el show 'Vermut en moviment' al Casal de Joves de TorreBlanca. L'espectacle, que combina dansa, teatre i música, es representarà gratuïtament de la mà de la companyia de dansa Proceso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.