L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat obre una nova seu al carrer dels Marges


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica en una actuació al Teatre-auditori

L'Orquestra Simfònica en una actuació al Teatre-auditori

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat comptarà des d'ara amb dos locals gràcies a la inauguració d'una nova seu al carrer dels Marges. L'alcalde ha subratllat el paper d'ambaixadors de la ciutat que fan des de l'Orquestra, i ha remarcat el creixement que han aconseguit en només 13 anys.

En aquests anys d'història, l'Orquestra s'ha convertit en la quarta de Catalunya pel que fa al nombre d'actuacions. Actualment compta amb 55 músics i recentment s'ha creat una Fundació que permetrà aconseguir més suports institucionals. La seva presidenta, Flora Puntos, ha dibuixat un futur prometedor pel grup:

Flora Puntos

Ara tenim història, tenim patrimoni i tenim un futur prometedor


Durant la inauguració, l'alcalde ha recalcat l'arrelament a la ciutat de l'Orquestra, que sempre aconsegueix omplir el Teatre-auditori. Lluís Recoder ha destacat la tradició musical de la ciutat, amb un gran nombre d'estudiants, i ha assegurat que l'Orquestra ha posat la ciutat al nivell musical d'Europa:

Lluís Recoder

Ciutats de 65.000 habitants amb orquestra simfònica en trobem alguna al centre d'Europa però no per aquí; i la nostra és un gran ambaixador de Sant Cugat arreu del món


Al nou local de l'Orquestra hi ha actualment més de 800 partitures catalogades, i més de 300 caixes sobre la història del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.