Presentat el programa 'Llegim!' del canal Escoles de Cugat tv


  • Comparteix:

El programa 'Llegim!' de Cugat tv s'ha presentat aquest divendres en el marc de la Fira del Llibre Infantil, que se celebra aquest cap de setmana a la Casa de Cultura. L'espai forma part de la programació del canal Escoles de Cugat tv i vol estimular l'hàbit de la lectura entre els més petits. Durant aquest divendres s'ha enregistrat el programa amb lectures dels alumnes de l'escola Hatikva.

Cugat.cat ha col·laborat amb la Fira del Llibre Infantil presentant el programa 'Llegim!' de foment de la lectura entre els infants.

El programa que recull recomanacions i lectures tant d'alumnes de primària com de mestres està integrat dins la programació del canal Escoles de Cugat tv.

Amb el mateix objectiu, la 1a Fira del Llibre Infantil continua aquest cap de setmana amb activitats adreçades a promoure la lectura entre els més petits. Dissabte serà el torn de l'activitat 'Mil i una bombolles gegants' a partir de les deu del matí i del cinema per a nadons a les onze. A més, pares i educadors podran compartir experiències respecte l'aprenentatge de segones llengües. Aquesta activitat es complementa amb el conta contes que portarà les seves narracions en cinc idiomes.

Els tallers, les lectures i els concerts se sumen a les activitats permanents com l'exposició 'T'estimo... o no' i 'El bosc dels 500 llibres'.

La fira clourà aquest diumenge amb una jornada que permetrà repetir algunes de les activitats que han omplert el programa, així com noves propostes que se centren en la participació dels més menuts a través de tallers, una trobada d'intercanvi de llibres i lectures d'alguns dels més de 1.000 títols infantils que aplega aquesta fira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.