L'art flamenc envaeix l'escenari del CPA amb el concurs 'Yunque Flamenco'


  • Comparteix:

Un total de 10 concursants han demostrat els seus dots a la semifinal del 18è concurs estatal de cant flamenc 'Yunque Flamenco' que ha tingut lloc al Centro Popular Andaluz (CPA) aquest dissabte. Els concursants han desplegat les seves millors arts a un concert que ha vessat energia i art sobre l'escenari.

Una desena de cantants, acompanyats de dos guitarristes, han pogut demostrar aquest dissabte al CPA el seu art gràcies a la darrera eliminatòria del 'Yunque Falmenco', concurs organitzat per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Cataluña (FECAC). Sobre l'escenari dues cadires i una guitarra, la resta ho ha posat cada cantant amb el seu cant.


El director del certamen, Manuel Calderón, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu del concurs.

Manuel Calderón

El repte és trobar a l'artista per potenciar la seva figura. També valorem un centre com el CPA.


Per la seva banda, el president del CPA, Antonio Rodríguez, ha mostrat la seva satisfacció per acollir un dels concursos més importants en el món del cant del flamenc.

Antonio Rodríguez

Acollir un event de la categoria d'un 'Yunque Flamenco' està a l'alçada de poques entitats.



Unes 150 persones s'han apropat fins el CPA per gaudir del 'Yunque Flamenco' que clourà el dissabte 12 de desembre. El Teatre Josep Maria de Segarra de Santa Coloma de Gramanet havia de ser l'escenari encarregat d'acollir la final del certamen, però un retard en les obres de reforma de l'equipament, finalment, obligarà a traslladar-lo al centre Aliança Popular de Poblenou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.