L'èxit de la 1a Fira del Llibre Infantil deixa les portes obertes a la seva continuïtat


  • Comparteix:

Més de 3.000 participants han visitat al llarg de quatre dies la 1a Fira del Llibre Infantil a Sant Cugat. Diferents activitats dirigides a la reflexió i l'aprenentatge han portat fins la Casa de Cultura pares, nens i també escriptors, editors i altres persones vinculades al món del llibre. Des de l'organització s'han felicitat per aquesta iniciativa santcugatenca que espera tenir continuïtat a la nostra ciutat de cara a properes edicions.

Al llarg de quatre dies, els més petits han pogut establir vincles directes amb la lectura mitjançant diferents iniciatives com experiències sensorials, conta contes i la lectura acompanyada de música. Les activitats, orientades cap a la reflexió i l'aprenentatge, han buscat apropar-se als més petits per tal d'introduir-los el món de la lectura.

Els nens han explicat a Cugat.cat la seva experiència a la 1a Fira de Llibre Infantil.

Nens

La gent pot conèixer llibres. / Em relaxo, és com si estigués dins dels llibres. / M'agraden perquè són llibres d'aventures.


La fira també ha tingut en compte els pares posant a la seva disposició publicacions destinades als més grans, així com un espai d'intercanvi d'experiències entre educadors. Des de l'organització s'han mostrat satisfets tant per l'èxit de participació com per l'interès d'altres localitats per acollir aquesta iniciativa. La directora de l'Institut de la Infància de Barcelona, Verònica Bronstein, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és que la fira continui fent-se a Sant Cugat.

Verònica Bronstein

El projecte és santcugatenc. És un tret d'identitat de Sant Cugat i espero que continui aquí.


Els assistents han coincidit en destacar el caràcter multidisciplinar de les diferents activitats i la importància d'aquesta experiència que ha obert les pàgines dels llibres a grans i petits.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.