L'Àrtic 2009 sorprèn Sant Cugat presentant les noves tendències de les arts escèniques


  • Comparteix:

'Lo que es' d'Iris Heitzinger a l'Àrtic 2009

'Lo que es' d'Iris Heitzinger a l'Àrtic 2009

Una combinació de dansa, interpretació i música és el que nous talents de les arts escèniques han presentat aquest cap de setmana dins del festival Àrtic, que organitza anualment el Teatre la Unió. Tot i que s'esperava més afluència d'espectadors, els sis artistes autodidactes han aconseguit apropar les noves tendències teatrals al públic santcugatenc amb èxit. Aquest reportatge a Cugat tv repassa els principals moments del festival

Les tres primeres representacions de l'espectacle 'Noves tendències' han tingut lloc la nit de dissabte a El Siglo, a Mercantic. L'antiga biblioteca ha acollit una cinquantena de persones que han gaudit de les 'performances' de Carolina Carrón, la cerdanyolenca Mireia de Querol i Iris Heitzinger. Les tres representacions se centraven en mímica i dansa contemporània. La primera actuació, 'El cumpleaños', ha aconseguit arrencar el somriure del públic fent pujar a l'escenari dos espectadors.

Aquest diumenge, amb gairebé una hora de retard, han començat les tres darreres actuacions del muntatge 'Noves tendències' a la Sala Clavé del Teatre la Unió. Amb molt poca presència de públic, Victoria Macarte, Quim Pujol i Masu Fajardo han presentat peces teatrals arriscades i trencadores.

Els artistes conceben el festival com una gran oportunitat per presentar els seus projectes davant un públic molt variat i, en general, inexpert. Així ho afirma la ballarina i actriu Iris Heitzinger a Cugat.cat.

Iris Heitzinger

Per a nosaltres és una plataforma on podem presentar els primers resultats dels nostres treballs.


Amb pocs recursos d'infraestructura i 'd'atrezzo', els sis artistes no han deixat indiferent el públic santcugatenc, apostant per mostres que s'allunyen del teatre i la dansa convencional. D'aquesta forma han rebut els espectadors el primer cap de setmana de l'Àrtic 2009.

Públic

Han combinat dansa, teatre i música de forma innovadora. / És diferent. / Molt recomanable.


L'Àrtic 2009 finalitzarà diumenge vinent, a dos quarts d'una del migdia, amb la mostra 'Vermut en moviment' al Casal de Joves TorreBlanca. La darrera actuació, de la mà de la companyia de dansa Proceso, seguirà la mateixa línia de les 'performances' d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.