Noa regala al públic santcugatenc un concert ple d'emoció i sensualitat


Temes relacionats

Noa a Cugat.cat: 'M'entristeix l'odi generalitzat contra Israel' (26/nov/09)

Noa penja el cartell d'entrades exhaurides per al concert d'avui al Teatre-Auditori (26/nov/09)


  • Comparteix:

La cantant israeliana Noa ha actuat a Sant Cugat

La cantant israeliana Noa ha actuat a Sant Cugat

La cantant israeliana Noa ha sorprès el públic del Teatre-Auditori amb una combinació de música que ha englobat tradició i modernitat. L'artista ha interpretat temes del seu últim disc 'Genes and Jeans' i cançons com 'We can work it out' de John Lennon i Paul McCartney, i 'Es caprichoso el azar' de Joan Manuel Serrat. Noa, que ha compartit escenari amb l'artista palestina Mira Awad, ha rebut l'ovació del públic santcugatenc. Mira el concert de Noa Cugat tv

Noa ha regalat a un Teatre-Auditori ple a vessar un concert que ha combinat a la perfecció passat i modernitat. L'artista israeliana ha interpretat alguns dels temes del seu darrer treball 'Genes and Jeans' com 'The eyes of love' i la cançó 'I don't know' del seu disc 'Gold'. Acompanyada del seu inseparable director musical i guitarrista, Gil Dor, i de la cantant palestina Mira Awad, Noa s'ha atrevit també amb cançons com 'We can work it out' de John Lennon i Paul Mc Cartney, 'Es caprichoso el azar' de Joan Manuel Serrat i 'La vida es bella' de Nicola Piovani. A més, les dues cantants han fet sonar el tema que van dur al festival d'Eurovisió, 'There must be another way'.

Noa ha reclamat en diferents moments la participació dels espectadors que no han dubtat a seguir el que ella cantava. El públic del Teatre-Auditori ha sortit emocionat d'un concert que s'ha allargat quasi dues hores.

Públic

M'ha sorprès la seva vitalitat. / M'ha encantant. / El concert ha estat genial./ M'han agradat totes les cançons, sobretot les de jazz.




La cantant israeliana ha explicat a Cugat.cat que li agradaria viure el dia que es firmi la pau entre Israel i Palestina i tenir veu per cantar-la.

Noa

No sé què cantaria o pensaria aquest dia, espero estar viva i tenir veu.




L'artista ha llançat un missatge cap a les dones presents a Sant Cugat i els ha dit que han de confiar amb la seva fortalesa interior. A més la cantant ha expressat en tot moment l'estima que sent per Catalunya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

700 contra 30!

Meritxell. Enviat el 27/nov/09


Admiro questa dona artista i valenta.Felicitats!

una santcugatenca. Enviat el 27/nov/09


No és el tamany del puny el que importa, sino el tamany del somni.

àlex. Enviat el 27/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.