Oberta la inscripció als cursos i tallers del segon trimestre de l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu presenta la programació del proper trimestre

L'Ateneu presenta la programació del proper trimestre

La programació de l'Ateneu del primer trimestre de l'any vinent afegeix activitats de circ, un curs de defensa personal i la formació de lleure als ja tradicionals cursos de dansa, informàtica, lleure i benestar personal. Des d'aquest dilluns, els usuaris de l'entitat es poden matricular als cursos que començaran al gener, mentre que els nous alumnes ho podran fer a partir del 14 de desembre. Les activitats començaran l'11 de gener, un mes en què també entrarà en funcionament la nova sala de l'Ateneu del carrer Sant Bartomeu.

L'espai Bartomeu, al numero 11 del carrer Sant Bartomeu, permet a l'Ateneu ampliar la seva oferta amb activitats de circ. A banda, l'Ateneu, que ja ronda els 900 usuaris, proposa un taller de defensa personal pensat per a dones, el taller 'La cuina de l'Eugeni', un curs d'informàtica dirigit a la creació musical i un programa d'activitats de formació en direcció de lleure.

La coordinadora d'activitats de l'entitat, Joana Chordà, ha explicat a Cugat.cat que el nou local permet ampliar capacitat.

Joana Chordà

Ampliem la nostra oferta en capacitat. El nou local ens permet oferir classes amb més alumnes.





Els alumnes de l'Ateneu poden inscriure's als nous tallers a partir d'aquesta setmana a la seu de l'entitat. Qui es vulgui incorporar per primer cop a l'oferta de cursos i tallers es podrà inscriure a partir del 14 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.