Els problemes de la Unió esquitxen també les companyies teatrals programades


Temes relacionats

Una 'intervenció d'urgència' resoldrà els problemes elèctrics del Teatre la Unió (20/nov/09)

El president de La Unió assegura que aquest any l'entitat no generarà dèficit (16/nov/09)

La Generalitat diu que si els socis de la Unió volen impugnar la junta han d'anar als tribunals ( 2/nov/09)

L'Ajuntament dóna suport a la Unió però no invertirà per sufragar el seu deute ( 8/oct/09)


  • Comparteix:

'El soldadet de plom' aplega 125 persones a la Unió

'El soldadet de plom' aplega 125 persones a la Unió

Els problemes tècnics de la Unió Santcugatenca dificulten a l'entitat poder oferir la infraestructura necessària per dur a terme alguns dels muntatges. Les productores que actuen a l'equipament han d'assumir la despesa afegida de llogar un equip tècnic, fet que pot fer enrere algunes de les companyies que han d'actuar al Teatre la Unió. La junta de l'entitat és conscient d'aquestes deficiències i ha anunciat la possibilitat que la setmana vinent els hi concedeixin el crèdit que els hi permetria afrontar la complicada situació econòmica que pateixen.

Les companyies veuen les mancances tècniques del Teatre la Unió com un obstacle 'massa costós'. La productora que ha actuat aquest diumenge a la sala, Festuc Teatre, no ha tingut problemes perquè compta amb un equip audiovisual propi. Tot i així, un dels membres de la companyia, Pere Pàmpols, explica les conseqüències que pot suposar aquesta carència.

Pere Pàmpols

Hem portat el nostre material tècnic però és un problema perquè suposa més temps, més feina i un cost afegit per la companyia que l'ha de llogar.


Els socis que col·laboren en les tasques d'organització de la sala saben que la manca d'un equipament tècnic complet és una dificultat important, però asseguren que no disposen dels recursos econòmics per cobrir aquesta deficiència.


El membre de la junta de la Unió Santcugatenca Medí Canals explica el motiu d'aquesta manca de material audiovisual.

Medí Canals

No poden haver-hi focus pel mal estat de la fusta. Les companyies han de cobrir aquesta mancança de la sala.


Als problemes d'infraestructura se suma la complicada situació econòmica de l'entitat, que acumula un deute de 200.000 euros. Tot i així, el president de la Unió Santcugatenca, Pere Marín, ha anunciat que la setmana vinent podrien comptar amb un crèdit bancari que saldaria el total del dèficit. Ho explica Marín a Cugat.cat.

Pere Marín

N'hem demanat un a Bankinter i un altre a Caixa Terrassa, de 200.000 euros. Acceptarem el primer que ens concedeixin durant aquesta setmana.


A més d'aquest crèdit, la Unió també està estudiant l'apujament de la quota de socis i la creació d'un pla d'estalvis per fer front als problemes estructurals que en aquests moments ofeguen l'entitat.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Sería mes fácil que per millorar els problemes de l´entitat, que no sont solsament de tipus economic, hi hagués una Junta representativa de les tendencias de la Unió.Siguem responsables i construïm una Junta de binantessa.

Un soci responsabilitzat. Enviat el 1/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.