Clownic aconsegueixen arrencar una rialla del Teatre-Auditori cada 10 segons


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle al Teatre-Auditori

Un moment de l'espectacle al Teatre-Auditori

La companyia 'Clownic' de Tricicle ha fet reviure al públic del Teatre-Auditori alguns dels gags més memorables del trio català més còmic i universal. El públic del Teatre-Auditori ha esclatat a riure amb els esquetjos d'espectacles com 'Exit' o 'Slastic' i ha lloat la feina feta pels tres actors. Mira l'espectacle de Clownic a Cugat tv

L'humor de la vida quotidiana més personal de Tricicle ha tornat aquest dijous al Teatre-Auditori. Ho ha fet de la mà dels actors Eduard Méndez, Antonio del Valle i Jaume Ortanobas. Els integrants de la companyia 'Clownic' han sabut fer reviure amb èxit alguns dels millors esquetxos d'espectacles del Tricicle com 'Sit', 'Slastic' o 'Exit'. Tots tres han aconseguit, amb '100 x 100 Tricicle', arrencar les mateixes rialles que s'ha endut el Tricicle de la nostra ciutat.

Un dels integrants de la formació, Antonio del Valle, ha explicat com és possible fer riure al públic de manera tan continuada.

Antonio del Valle

Com ho aconseguim? Amb un teatre molt proper, amb un ritme increïble, amb talent i ingeni.




L'hora i mitja de durada de l'espectacle ha estat acompanyada sempre per fortes rialles i esclats de riure del públic santcugatenc. Els espectadors han sortit més que satisfets del muntatge. Alguns fins i tot han arribat a assegurar que els tres actors han superat el Tricicle original.

Públic

M'ha agradat molt. / No són com els originals però han estat molt bé. / He rigut molt. / Per mi han superat el Tricicle original.






La setmana que ve la companyia 'Clownic' portarà el muntatge a Rússia i a finals de desembre visitarà el Líban.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.