Més de 200 infants envairan els carrers de Sant Cugat el 19 de desembre per cantar nadales


  • Comparteix:

Moment de la presentació

Moment de la presentació

Més de 200 infants santcugatencs participaran a la cinquena edició de les Nadales al Carrer. La trobada de corals infantils de Sant Cugat se celebrarà el dissabte 19 de desembre i recorrerà diversos indrets de la ciutat. La xocolateria La Pallaresa del carrer Petritxol de Barcelona, que obrirà una botiga a Sant Cugat, col·labora en la iniciativa repartint la xocolata desfeta de final de festa.

Els CEIP Collserola i Pins del Vallès i les corals de Fusió i Ricomà són algunes de les escoles que participaran enguany en la iniciativa musical. La jornada començarà a les cinc de la tarda al parc Ramon Barnils i recorrerà diversos carrers del centre fins arribar a la plaça d'Octavià des d'on, els infants, enfilaran camí per tornar als voltants de la Biblioteca del Mil·lenari per prendre la xocolata defesta acompanyats de les seves famílies.

La representant de la Comissió d'escoles de música de Sant Cugat, Gemma Navarra, ha destacat la importància que tenen actes culturals com aquest pels infants.

Gemma Navarra

Aquest acte és molt important per als infants perquè es viu l'essència del Nadal.



El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha dit que l'Ajuntament continuarà donant suport a la iniciativa perquè 'val molt la pena'.

Xavier Escura

Un cop més l'Ajuntament hi participa perquè pensem que la iniciativa val molt la pena.


Les tradicionals cançons nadalenques com 'El noi de la mare', 'El desembre congelat' i 'Fum, fum, fum' centraran el repertori. Un dels punts de parada de la trobada coral serà, un any més, la seu de Cugat.cat al carrer Plana de l'Hospital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.