Taciana Gómez i Marcelo Musijosky guanyen el Concurs de Música de Cambra de Valldoreix


  • Comparteix:

El tercer Concurs de Música de Cambra de Valldoreix acaba amb un balanç molt positiu pel que fa a la qualitat dels intèrprets. Taciana Gómez i Marcelo Musijosky s'han emportat el primer premi amb un duo de flauta i piano, en un concurs marcat per l'elevat nivell dels participants.

El segon premi ha anat a mans de Maria Hinojosa i Gregori Ferrer, per una composició per a veu i piano, mentre que el tercer lloc l'ha ocupat el Quintet Moebius. Els tres altres conjunts que han participat al concurs s'han endut una menció d'honor, com a mostra de l'elevat nivell de tots els intèrprets. La vocal de cultura de l'EMD de Valldoreix i presidenta del jurat, Mercè Calafell, ha valorat molt positivament la qualitat dels participants al tercer concurs de música de cambra i l'ha comparat amb l'edició passada.

Mercè Calafell

L'edició passada el primer premi va quedar desert perquè no hi havia prou qualitat


La propera edició del concurs, que es farà d'aquí a dos anys, avançarà la data de presentació de les bases al mes de setembre per tal que coincideixi amb l'inici del curs als conservatoris i, així, es pugui augmentar la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.