'Una comèdia espanyola' arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La directora santcugatenca Sílvia Munt porta avui l'obra de la dramaturga francesa Yasmina Reza 'Una comèdia espanyola' al Teatre-Auditori. L'espectacle, que compta amb cinc intèrprets, entre ells el santcugatenc Ramon Madaula, mostra una reunió familiar on una mare presenta als seus fills el nou home de la seva vida. L'obra es representarà a partir de les deu de la nit i té una durada d'una hora i mitja.

L'objectiu de l'obra és retratar les relacions familiars i la seva irremeiable vinculació amb l'amor, l'odi, les inseguretats i el dolor com a sentiments principals. El pas del temps també juga un paper important en aquest univers en què poc a poc les pors i les frustracions guanyen terreny.

Ho ha explicat Ramon Madaula en declaracions a Cugat.cat

Ramon Madaula

L'obra parla de la generació que té ara uns 50 anys i com afronta la seva situació a la vida.




Segons Madaula, es tracta d'una obra 'molt autèntica' i amb la qual Yasmina Reza 'ha arriscat molt'.

Ramon Madaula

L'autora ha arriscat molt amb aquesta obra perquè ha intentat fer una obra anticomercial i ha sortit una peça molt autèntica.





Abans de l'obra, a les set del vespre, al Cafè Auditori hi haurà la xerrada-col·loqui 'Parlem de... teatre' amb la presència de Munt, Madaula i l'actriu Mònica Randall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.