'Avatar', el nou film de ciència-ficció de James Cameron, als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell d''Avatar'

Cartell d''Avatar'

'Avatar', el nou llargmetratge del director de 'Titanic', James Cameron, és la principal estrena a la cartellera local aquest cap de setmana. La pel·lícula de ciència-ficció es podrà veure als cinemes Cinesa i Yelmo. Aquest últim complex també oferirà el film d'aventures firmat per Spike Jonze 'Donde viven los monstruos' i la retransmissió en directe des del Liceu de l'òpera 'Il Trovatore' dimarts.

James Cameron porta a la gran pantalla una història de ciència ficció en què un exèrcit d'humans s'enfronta a un exèrcit alienígena en un planeta llunyà. La pel·lícula, amb 500 milions de dòlars de pressupost, utilitza noves tecnologies d'animació. Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver i Michelle Rodríguez figuren entre el repartiment del llargmetratge en què un exsoldat es troba dividit entre dos mons.

L'americana 'Donde viven los monstruos' és l'adaptació de la història infantil de Maurice Sendak i narra les aventures d'en Max, un nen entremaliat i sensible que s'escapa al lloc on viuen els monstres. Allà, Max intenta fer un món on tothom sigui feliç, tot i que aviat s'adonarà que les relacions són més complicades del que semblen. Sota la direcció d'Spike Jonze, el llargmetratge compta amb Catherine Keener, Max Records i Mark Ruffalo, entre altres actors.

D'altra banda, dimarts a les vuit del vespre, Yelmo retransmetrà en directe amb alta definició via satèl·lit des del Liceu 'Il trovatore', l'òpera de 1853 de Giuseppe Verdi basada en el drama romàntic 'El trobador' d'Antonio García Gutiérrez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.