Èxit de l'iniciativa 'Un cant per la Pau'


  • Comparteix:

Una de les actuacions d''Un cant per la Pau'

Una de les actuacions d''Un cant per la Pau'

Les entitats de Música i Dansa de Sant Cugat amb el recolzament de la Plataforma Aturem la Guerra han organitzat un concert itinerant per diversos indrets de la ciutat durant la tarda de diumenge sota el lema 'Un cant per la Pau'. L'acte ha culminat amb una cantada conjunta a la plaça de l'Om on més d'un centenar de santcugatencs han sumat les seves veus per interpretar el 'Cant dels Ocells' i mostrar així el seu rebuig a la guerra.

Les activitats han començat a la plaça Pere San amb un repertori a càrrec de l'orquestra de corda i el trio de violins Fusió seguit d'un concert a la Casa de Cultura interpretat pels alumnes de l'Escola Can Mariona Benet.

Però el moment més emotiu ha estat a la plaça de l'Om, quan més d'un centenar de persones han cantat plegades el Cant dels Ocells a favor de la pau. Durant l'acte, l'escriptor santcugatenc Àlvar Masllorens, ha llegit un manifest on s'ha apostat pel diàleg i la tolerància. Escoltem-lo:

Álvar Masllorens

Únicament el coneixement i la cultura pot alliberar-nos de la destruccció


A l'acte han participat diferents escoles de Sant Cugat com la Victòria dels Àngels, l'escola Fusió o la Montserrat Calduch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.