Jordi Robirosa: 'El meu nou llibre va més enllà del món de l'esport'


Temes relacionats

Jordi Robirosa: 'El meu llibre també és històric i cultural' (14/des/09)

Jordi Robirosa presenta a la ciutat el llibre 'A prop de les estrelles de l'NBA' ( 9/des/09)

Jordi Robirosa, vint anys vivint l'NBA (10/nov/09)


  • Comparteix:

El periodista esportiu santcugatenc de TV3 Jordi Robirosa assegura a Cugat.cat que el seu nou llibre 'A prop de les estrelles de l'NBA' traspassa l'àmbit esportiu. Robirosa ha explicat durant la presentació de l'obra aquest dilluns al Cafè Auditori que l'esport és cultura i que ha volgut recollir en aquestes pàgines vivències, reflexions i anècdotes dels seus 20 anys en el món del bàsquet. El 'Diari de Sant Cugat', TV3 i Viena Edicions firmen la iniciativa literària que ja es pot trobar a les llibreries locals.

'A prop de les estrelles de l'NBA' (20 anys viatjant pel món del bàsquet) és un recull d'experiències i confessions sobre els 20 anys que el periodista santcugatenc Jordi Robirosa ha passat seguint la competició de bàsquet nord-americana. Robirosa ha assegurat a Cugat.cat que no és només un llibre d'esport, sinó que conté diverses reflexions i descripcions de les ciutats que ha recorregut durant aquests anys. L'obra està prologada per Marc Gasol.

Escoltem el periodista esportiu en declaracions a Cugat.cat.

Jordi Robirosa

Trobaràs anècdotes i batalletes, moltes batalletes. Però no només això, he parlat de ciutats, vivències, persones i sentiments.


Àlex López, cap d'esports del 'Diari de Sant Cugat', ha dut a terme la presentació del llibre aquest dilluns al Cafè del Teatre Auditori, on hi ha assistit una seixantena de persones. El locutor de partits de futbol a Televisió de Catalunya Bernat Soler també ha assistit a la trobada.

L'obra és una iniciativa del 'Diari de Sant Cugat', TV3 i Viena Edicions, que té la col·laboració de Teatre-Auditori, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i llibreria Paideia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.