El quart 'Mou-te' es presenta consolidat i com a aparador de la música santcugatenca


  • Comparteix:

El 'Mou-te' es presenta en societat com un cicle musical consolidat a la ciutat. Així ho ha dit la regidora de Joventut, Esther Salat, que ha destacat que aquesta iniciativa musical, organitzada per Cugat.cat i l'Ajuntament, persegueix l'objectiu de potenciar els grups locals dins i fora la ciutat. Cugat.cat es mostra satisfet de l'evolució del que van engegar l'any 2007 i que l'any vinent arriba a la quarta edició.

Des d'aquesta setmana els solistes i les formacions interessades ja poden presentar les seves propostes a les instal·lacions de Cugat.cat. Per participar-hi cal fer arribar dues maquetes en format CD amb, com a mínim, sis temes, el repertori aproximat de la possible actuació així com les necessitats tècniques. A més, cal adjuntar el currículum de la formació i el solista amb imatges o videoclip.

Aquest 'Mou-te' manté el format de l'edició anterior amb actuacions a la primavera i a la tardor i un 20% de formacions no santcugatenques.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha explicat quins objectius persegueix el 'Mou-te'.

Esther Salat

Vol ser un aparador de la música que es fa a la ciutat i prioritza la participació dels joves. Volem potenciar els grups locals dins i fora de la ciutat.





La cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, considera que al 'Mou-te' li calen poques presentacions.

Jéssica Sotodosos

Creiem que al 'Mou-te!' no li calen explicacions. Ja se sap el que és i això és una satisfacció.




De la seva banda la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, s'ha mostrat molt satisfeta perquè 'és una activitat consolidada'.

Mònica Lablanca

Des de Cugat.cat, estem molt satisfets de veure que aquesta activitat es consolida i té una bona resposta per part dels grups musicals locals.



El jurat que decidirà els participants està format per Jéssica Sotodosos, representants dels guanyadors de l'edició anterior, el músic Joan Pau Chaves i un representant de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.