Camerata Sant Cugat estrena la 'Nit de Plata' d'Àlex Martínez


  • Comparteix:

Edició anterior de la Cantata

Edició anterior de la Cantata

La Cantata de Nadal arriba aquest diumenge a la 5a edició amb la tradicional interpretació d'El Messies' de Haëndel i l'estrena de 'Nit de plata' d'Àlex Martínez, que tindran lloc al Teatre-Auditori. A banda d'aquestes peces, els cors participants completaran el concert amb el cant de nadales catalanes i internacionals a cappella. Les entrades es poden aconseguir a la Casa de Cultura i el mateix dia del concert al complex municipal.

El concert, dirigit per Xavier Baulies, estarà interpretat per Camerata Coral del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), la Coral Polifònica de Tremp i cinc cors infantils de Solsona, Barcelona i Sant Cugat.

'Nit de plata' és una creació del compositor i orquestrador Àlex Martínez basat en poemes de Mercè Blanes. Martínez és el creador de diverses bandes sonores de llargmetratges com 'Temps Fugit' i 'Presumptes implicats', entre d'altres.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha parlat del compositor a Cugat.cat.

Xavier Baulies

Àlex Martínez ha guanyat el premi de composició de Boston i ha compost diverses bandes sonores. És un músic amb una gran projecció.




Les entrades, que ja són a la venda, es poden trobar a la Casa de Cultura i al mateix Teatre-Auditori el dia del concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.